Asker kommune har drevet vedlikeholdsarbeid i Underlandsveien (mellom Sivilt beredskap og grensen til Røyken). Hovedoppgaven har vært å få drenert veien.

Dessverre har arbeidene stoppet helt opp og styret i Øvre Hallenskog Vel har purret Asker kommune for å få arbeidet i gang igjen.

I dag fikk vi denne glade nyheten fra kommunen:
Asfaltering er planlagt utført den 22.august. (Forutsetter oppholdsvær)

Comments (2)

  1. jan-egil

    Vellet har i generalforsamling for noen år tilbake enstemmig bestemt at vi ikke ønsker asfaltering av bakken. Dette begrunnes i sikkerhet. Grus er betydelig trygger å kjøre på når det vinterføre. Det fikk vi jo tilgangs bekreftet etter asfaltering av bunnen av bakken, hvor det i vinter var flere som ikke fikk stoppet når de kom ut på asfalten.

  2. kk81

    Jeg har snakket med kommunal teknikk i Asker Kommune på mandag 15.08 og de kunne ikke si noe om asfalteringsdato. Jeg har diskutert med dem bla. traffiksikkerhet og de mente at veien er bra. Dette er galskap. Jeg håper at din informasjon er riktig og vi får asfalt 🙂 ganske snart
    Har Øvre Hallenskog Vel vurdert legging av asfalt helt opp Plankedalsveien? Jeg er i kontakt med Røyken Kommune og de fortsatt venter på klar signal fra beboerne for asfaltering. De mener at Øvre Hallenskog Ve ønsker ikke asfalt helt opp. Vi har fått en liten del av Plankedalsveien asfaltert i fjor og det fungerte veldig bra. Resten av veien ser rett og slett ikke ut lenger. Jeg er lei av å ringe Røyken Kommune med klager. Kansje Øvre Hallenskog Vel burde ta opp saken på nytt? Mvh Katarzyna Lazzeri

Leave a comment