Øvre Hallenskog Vel ønsker å informere om at ordfører i Asker Lene Conradi kommer til Hallenskog nå mandag 26 august. Hun skal gå gjennom Hallenskog fra Heggedal stasjon kl. 18.00, opp Hallenåsen, ned Plankedalsveien og til Underlandsveien. Hun vil gjerne møte innbyggerne på Hallenskog for å få innspill og å slå av en prat, så dette er en god mulighet for til å kunne påvirke og fronte saker vi er opptatt av her i Hallenskog. Det er lagt opp til å kunne møte Lene på Heggedal stasjon 17.45  – 18.00, i krysset Solfjellveien / Hallenåsen 18.45 – 19.30, og gangveien i Planedalsbakken / Underlandsveien kl. 20.00. Flott om vi på Øvre kan komme for å møte Lene litt etter kl. 18.30 i krysset Solfjellveien / Hallenåsen. Der blir det også en stand med kaffe. Dette er en kjempeflott anledning til å komme med innspill til Lene Conradi.