Dugnad søndag 06. juni 2021

Dugnad søndag 06. juni 2021

Hei

Styret inviterer til dugnad på lekeplassen, søndag 6. juni klokken 13. For det første trenger vi å gjøre i stand plassen til både små og store, og for det andre er det hyggelig med en liten sosial samling. Det vurderes også å ta ned en stor grill. Mer informasjon kommer vedrørende det. Håper derfor at så mange som mulig har lyst å komme. Styret tar med noe sprit (men kun for hendene). Styret tar med det vi måtte ha av passende utstyr, men ta gjerne med om du har det som trengs. Bedre med for mye enn for lite. For de som evt. er ekstra ivrige, og/eller ikke kan komme den dagen, er det også lov og mulig å gjøre noe av dette på egenhånd nå i dagene før. Ta kontakt med styret om det er spm.

Oppgavene vi ønsker å utføre er som følger:

Rydde etter vinterens nedfall/forberedelsene for “skøytebanen”. Kvist bør fjernes/brennes. Noe er grovt, så det ville vært perfekt om noen kunne ta med en motorsag. Det er altså noe ved her også, for de som ønsker å ta med seg noe hjem. Fotballmålene må også settes på plass.

Vaske veggene på huset. Styret tar med vaskemiddel og bøtte. Hvis noen har vaskemiddel for slikt de ikke lenger trenger, så er det bare å ta med. Fint om du i så fall sier ifra litt i god tid.

Skifte plater bak basketkurvene, samt bytte et nett. Styret tar med utstyr, verktøy og trapp. Skulle noen ha noen plater man ikke lenger trenger og som egner seg størrelsesmessig og som tåler fukt er det bare å si ifra, helst i litt god tid.

Reparere benk(er).

Rydde rask i kummen. Om forholdene er de rette kan vi forhåpentlig brenne opp mesteparten av dette, og kanskje brenne noe av øvrig kvist vi rydder i samme slengen.

Beise/male huskestativet. Dette har godt av et par strøk av et eller annet. Styret tar med beis/maling.

 

Comments are closed.